Correcció de perspectiva en Android amb Photo Editor

No em podia creure que, amb la enooorme quantitat d’aplicacions de retoc de fotografies que hi ha per l’Android, no existís ni una sola per fer una cosa que trobo tan bàsica: la correcció de perspectiva.

Després de remenar-hi molt de temps finalment ensopego al Google Play amb Photo Editor, una enrevessada però simpàtica aplicació de retoc d’imatges que fa tres milions i mig de coses, i entre elles l’anhelada correcció.

Molt encertadament sota el menú principal “Correcció” trobem l’opció “Perspectiva”, que funciona de forma ben intuïtiva. Us adjunto un bonic exemple abans-durant-després:

Correcció de perspectiva amb Photo Editor per Android

Si busqueu un editor avançat d’imatges per l’Android, doneu-li una oportunitat al Photo Editor. Per 2,30 eurets podreu fer coses com triar el nivell de compressió en exportar, tocar els valors de Gamma o reduir el soroll. I tot en català, senyora.

Utilitzar Pinterest amb l’Android 3 raonablement bé

He estat una hora intentant navegar i alimentar el meu compte de Pinterest des de la tauleta amb Android 3.2, i la experiència ha estat força frustrant. Tot i que ofereixen una versió mòbil del web, molts elements com els menús emergents no responen gens bé, i la utilització del bookmarklet es fa impossible. He estat fent proves amb el navegador de l’Android, amb el Firefox, amb el Dolphin, amb l’Opera i amb el Boat, i no he aconseguit pinejar res de res amb el “Pin It button”.

Al final, però, he trobat una fórmula prou funcional que deixo aquí per si algú li serveix. Continua la lectura de Utilitzar Pinterest amb l’Android 3 raonablement bé