Moments per pensar

Acabo la dutxa matinal i, sense sortir encara de la banyera, em quedo uns segons (minuts?) allà dret, immòbil, amb la tovallola entre les mans, notant com una filera de gotes fredes va saltant, a ritme minvant però sense fi, des de la punta dels cabells fins al final de la meva esquena. Dins la llum quiròfana del lavabo la ràdio encara canta, però ja no la sento.

Un bon moment per meditar.

En situacions així tendeixo a pensar que les decisions que prengui segurament seran més encertades, més transcendents.

Però nah, em deixo enganyar per aquella atmosfera de sèrie B, em veig com un personatge enquadrat en picat, dins d’una banda sonora generada per ordinador. L’experiència em diu que si l’he de cagar la cagaré igualment, tant si reflexiono sortint de la dutxa, viatjant en metro o mentre vaig de ventre.

Samarretes que un dia em faré: enfeinat.

Porto una època que em cansa moltíssim que la gent m’expliqui la feinada que te. Abans m’ho tirava més a l’esquena i adoptava la postura aquella d'”amic que sap escoltar”, però darrerament no ho porto tant bé.

Tinc la sensació de que molta gent creu que els que no ens queixem no en tenim gens, de feina. De vegades, però, un també necessita la seva vàlvula d’escapament.

Jo sóc més teòric que pràctic, aquesta és la realitat. Moltes de les coses que vull fer les tinc pendents de fa anys, i fer-me samarretes “amb missatge” és una d’elles. Aquesta que he dibuixat és una que fa temps que tinc al cap:

De Samarretes

Mira tu, de moment ja és una mica més real, ha passat del cervell a la gràfica. Em sembla que m’animaré a dibuixar-ne més, mentres em repenso si les porto al mon físic.